Tuesday, July 24, 2012

Vero Medical masszázsfotel - Jelenlegi ára: 300 000 Ft


Páratlan kényeztető élmény a fájdalmak tartós megszüntetéséhez. Hő terápiás mélymasszázs. Személyes beállítási lehetőségek, gyógyászati masszázsfogások. Erőteljes masszázs a fájdalom veszélye nélkül. Magas színvonalú motor- és mechanikai rendszer. Egyetlen testrésze sem marad ki. High End termék azoknak, akik a legjobbat szeretnék. Javítani fogja saját, és családja életminőségét, ahogy azt mások mondják!
Ajánlott:
- Gyakori hát és derékfájásra
- Keringési panaszokra
- Fejfájásra
- Stressz esetére
- Terápiás kezelésekre
- Ízületi fájdalmakra
- Méregtelenítésre
- Cellulitisz kezelésre
- Talpmasszázsra
- csípő fájdalmak kezelésére
- luxus relaxációs masszázsélményhez
A legújabb orvostudomány szempontjából lelkiállapotunk, és ami Önt leginkább csodálkozásra késztetni, a gerincoszlop valamennyi panaszának hatása van a szervezetünk állapotára és tulajdonképpen minden belső szerv működésére. Ezért rendkívül fontos a gerincoszlop rendszeres masszázsa, amely kiegyenlíti a gerincoszlop fájdalmait, és egyúttal segíti a panaszok gyógyítását az alábbi területeken
- idegrendszer
- vérerek és szív
- légző rendszer
- emésztőrendszer
- kiválasztó- és nemzőszervek
- mozgási rendszer, azaz izmok, ízületek és csontok.
Bebizonyosodott, hogy a nyaki csigolyák sérüléseinek hatása van az agy működésére, a fejbe jutó véráramra, a szimpatikus idegrendszerre, az Eustach- kürtre, a szájra, az orra, a tarkóizom fájdalmakra, a hátra, szemekre, az arcüregre, torokra, mandulára, fülre.
A mellkasi csigolyák panaszai kihatnak a pajzsmirigyre, könyökre, kézre, légcsőre, szívbillentyűkre, szívburokra, koszorúerekre, tüdőre, hörgőkre, epevezetékre, epehólyagra, gyomorra, májra, vesére, hasnyálmirigyre, nyombélre, vastagbélre, vakbélre, húgyvezetékre, lágyékra, véráramra.
Az ágyéki csigolyák sérüléseinek hatása van a vakbélre, combfájdalmakra, nemi szervekre, hólyagra, térdízületi fájdalmakra, prosztatára, a hát alsó részeinek izmaira, isiászra, bokaízületre, talpra, alsó lábszárra. Viszont a keresztcsigolyák sérülései kihatnak a húgyhólyag és a nemi szervek működésére. Fotelünk masszázsa különösen azoknak ajánlott, akik izomgörcsöktől, merev ízületektől,
Mozgásszervi sérülésektől, paralízistől, testrészek érzéketlenségétől, bőr alatti összenövéstől, felgyülemlett szövetfolyadéktól, elhízástól, stressztől, fizikai és pszichikai feszültségtől egyaránt szenved.
Ezen kívül a masszázs pozitív hatással van a pszihogén neurózisra, bőrredők kialakulására és különösen a nők esetében makacs narancsbőrre.



Jelenlegi ára: 300 000 Ft

Az aukció vége: 2012-08-09 08:22
. Vero Medical masszázsfotel - Jelenlegi ára: 300 000 Ft

0 comments:

Post a Comment